Dominika Vatandaşlığı

Dominika vatandaşlığı, karayiplerdeki vatandaşlık programları arasında en ekonomik ve en hızlı olan programdır. Sadece 100 bin dolar bağış yaparak 8 hafta içinde vatandaş olabilir ve dünya çapında 100'e yakın ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz. 

Britanya milletler topluluğu üyesi olan Dominika pasaportu, size aralarında İngiltere, Hong Kong ve İrlanda'nın da olduğu 100'e yakın ülkeye vizesiz seyahat olanağı verir.  Dominika vatandaşı olmak için ülkede yaşamanız gerekmez. Dominika'ya gitmeden Domika pasaportunuz, bulunduğunuz ülkede size kurye ile teslim edilir. Hemen ardından vizesiz seyahate başlayabilirsiniz.

 

Vatandaşlık başvuruları genelde 8 hafta içinde onaylanmaktadır.

Dominika vatandaşlık programı 1993'ten beri uygulanmaktadır. Köklü geçmişi ve hızlı işlemiyle dünyanın en çok tercih edilen en ekonomik ikinci vatandaşlık programıdır.

Mülakat ve Dominika'ya seyahat zorunluluğu yok!

Dominika vatandaşlığı için Dominika'ya seyahat etmeniz gerekmiyor. Başvuruların çok büyük bir kısmı mülakata gerek duymadan onaylanmaktadır. Herhangi bir şekilde mülakata girmeniz gerektiğinde Dominika'ya sehayat etmek istemezseniz, mülakata sizin de uygun göreceğiniz bir başka ülkede girebilirsiniz.

Dominika pasaportunuz 8 ile 12 hafta arasında elinizde!

Vatandaşlık başvurunuz kabul edildiğinde, pasaport başvurunuzu sizin adınıza yapıyor ve hazırlanan pasaportunuzu vereceğiniz adrese özel kargo ile gönderiyoruz. Dünyanın hiç bir programında,  Dominika'daki gibi düşük maliyetle ve 8 hafta gibi çok kısa sürede pasaport edinemezsiniz. 

Yatırım seçenekleri

 

Dominika vatandaşlığı için iki tür yatırım seçeneği var:

Bağış Seçeneği

Sadece ana başvurucu: USD 100,000
Ana başvurucu ve eşi: USD 175,000
Ana başvurucu, eşi ve 2 çocuk: USD 200,000

Gayrimenkul seçeneği
Yatırımcı değeri en az 200,000 ABD doları olan ve projesi hükümet tarafından onaylanmış belirli yerlerden gayrimenkul alması durumunda, hükümet ücretleri şu şekilde olur:
 

Sadece Ana Başvurucu: USD 25,000
Ana Başvurucu ve en fazla 3 aile bireyi: USD 35,000

Diğer Ücretler

 

Başvuru ücreti: 

  • USD 1,000


Sicil sorgulama ücreti:

  • Ana Başvurucu: USD 7,500

  • Eş: USD 4,000

  • 16 yaş üstü çocuklar: USD 4,000

Vatandaşlık Sertifikası:
Kişi başına 250 ABD doları. 

 

Pasaport onay ücreti:

1,200 ABD doları.

 

Çifte vatandaşlık

 

Dominika, çifte vatandaşlığa izin veriyor.  Bir başka ifade ile Dominika vatandaşı olduğunuzda diğer vatandaşlığınızdan ayrılmak zorunda değilsiniz. Daha da önemlisi

Dominika, vatandaş olduğunuzu kendi ülkenize bildirmiyor. Bu anlamda, kendi ülkenizdeki otoritelere Dominik vatandaşı olduğunuzu açıklamak zorunda da kalmıyorsunuz.

Dominika vatandaşlığının avantajları

  • Schengen ülkeleri ve İngiltere dahil dünya çapında 100'e yakın ülkeye vizesiz sehayat şansı

  • Dünya çapındaki gelirlerinizden vergi ödemezsiniz

  • Sadece 8 ile 12 hafta arasında Dominika pasaportunuz elinize ulaşır

  • Vatandaş olabilmek için Dominika'ya gitmeniz gerekmez

Başvuru Koşulları

 

  • Sağlıklı olmak

  • En az basit düzeyde İngilizce bilmek

  • Kanunla aranılan yatırımları yapmak

Detaylar: Yatırım Seçenekleri ve Maliyetler | Nasıl yardımcı olabiliriz?

Londra Ofisi

 

Coates Global 

9 Dacre Street

London

United Kingdom
TELEFON: +44 20 7799 1606
EPOSTA: info@coatesglobal.com

Tamer Ulay

© 2016 - Coates Global - Tüm hakları saklıdır

COATES GLOBAL LIMITED - A limited company registered in England & Wales Reg No: 10159338

Vatandaşlık Programları

Malta

Kıbrıs

St Kitts & Nevis

Dominika

İletişim

İngiltere: + 44 20 7799 1600

Türkiye: (0212) 702 27 17

Türkçe Whatsapp: +44 20 7799 1606

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram